Speeltoestellen

Bij de inrichting van de tuin is het belangrijk ook de wensen van uw kind in acht te nemen. Wie was er vroeger niet uren zoet met het maken van een hut om daar vervolgens in te mogen picknicken met een vriendje of vriendinnetje? Kinderen spelen graag buiten, hoewel er door invloed van allerlei spelcomputers steeds minder animo voor lijkt te zijn.

Trampolines zijn een dankbare oplossing om uw kind te prikkelen meer buiten te spelen. Het blijkt dat er, tot op latere leeftijd, gretig gebruikt wordt gemaakt van een trampoline, veel meer dan bijvoorbeeld de zandbak of een glijbaan.

Houdt u bij het inrichten van uw tuin altijd rekening met het zicht op de speelplaats. Hoe flexibel kinderen ook zijn, een nare val is eenvoudig gemaakt dus toezicht houden is wel belangrijk.

Wij zijn officiëel dealer van Etan International, sinds 1988 gespecialiseerd in buitenspeelgoed zoals skelters, trampolines, kunstgras en tafeltennistafels.

Andere diensten

Alle facetten van de tuinaanleg houdt Hoveniersbedrijf Gé Leurs in eigen beheer: tuinrenovatie, vijvers en waterpartijen, bestrating, ...
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?