Kom volledig tot rust in uw eigen relaxtuin

De naam zegt het al: de relaxtuin is er om u optimaal te laten ontspannen. Neem plaats in uw eigen groene oase en geniet van de buitenlucht. Ontvang vrienden en familie in de loungehoek en neem een duik in de zwemvijver. Met ruim 35 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf Leurs de aangewezen partij voor het ontwerp en de aanleg van uw relaxtuin in Het Gooi en omgeving.

Een sprong in het diepe

Wat is het toch heerlijk om u te kunnen terugtrekken in uw eigen tuin. Lekker ontspannen in uw tuin met terras, op een comfortabele loungebank. 's Avonds uitgebreid dineren met familie en vrienden aan uw prachtige grote tuintafel. En na het eten… Een sprong in de zwemvijver of het zwembad. Hoveniersbedrijf Leurs verzorgt voor zowel grote buitenruimtes als kleine tuintjes het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw relaxtuin van A tot Z. Zo heeft u zelf enkel de lusten!

De mogelijkheden zijn talloos. Een ontspanningstuin heeft bijvoorbeeld vaak een ruim, sfeervol terras met comfortabel loungemeubilair. Door hier een elegante overkapping aan toe te voegen, in de vorm van een permanente parasol of veranda, geniet u ook van uw loungehoek wanneer het weer minder meezit of juist wanneer de zon te hard brandt. Voor genieten in de late uurtjes kunnen wij daarnaast verlichting aanbrengen in de overkapping. Of wat dacht u van een tuin met vijver, voor het ontspannende geluid van kabbelend water en het glinsteren van de zon? En als u écht eerlijk bent: een tuin met zwemvijver of tuin met zwembad? The sky is the limit!

Onze volledige service

Wij van Hoveniersbedrijf Leurs komen allereerst bij u op locatie in regio Het Gooi langs om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp van de relaxtuin. Is het wat u hoopte (en meer)? Dan starten wij de werkzaamheden. Dit doen wij zonder (lange) pauzes, zodat het een aaneengesloten proces is. Op die manier kunnen wij u van tevoren een indicatie geven van de tijd die wij nodig hebben en zijn wij na afronding weer snel weg. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten in uw nieuwe relaxtuin.

Naast het ontwerp en de aanleg kunt u ook het onderhoud van uw tuin aan ons overlaten. Periodiek of eenmalig maaien wij uw gazon, snoeien wij de beplanting en/of zaaien wij voor het naderende seizoen. Zo hebt u écht geen omkijken meer naar uw relaxtuin. Dat is nog eens relaxed…

Droomt u van zo'n kalme relaxtuin? Wij komen vrijblijvend bij u langs om de tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met ons en wij komen zo spoedig mogelijk op uw verzoek terug.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?