Een groen speelparadijs: de kindertuin van Leurs

In deze tijden van iPads en smartphones wordt het steeds belangrijker om de kinderen ook lekker buiten te laten spelen. En waar beter dan in uw eigen tuin? Zo kunt u een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen zich verliezen in alle mogelijkheden die de tuin biedt. Hoveniersbedrijf Leurs in Nederhorst ten Berg is gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van deze specifieke tuinen. Van een ruim gazon om in de stoeien tot toestellen om in te klauteren: wij zijn dé partij voor het ontwikkelen van uw kindertuin in Het Gooi en omstreken.

U hebt geen kind aan ze

Wat is er nu fijner voor een kind dan de hele dag buitenspelen? Wij van Hoveniersbedrijf Leurs begrijpen dit maar al te goed. Daarom laat u door ons een kindertuin ontwerpen en aanleggen waarin uw kinderen urenlang zoet zijn. De mogelijkheden voor een speciale tuin voor kinderen zijn erg breed en het ontwerp wordt dan ook afgestemd op uw wensen en die van de kleine gelukkigen.

Zo wordt er geprobeerd zo veel mogelijk in de kindertuin ruimte te creëren. Hierdoor kunnen kinderen in de tuin vrij en veilig rondrennen. Door middel van strategische beplanting kunnen hoekjes worden gemaakt waar zij zich kunnen verstoppen en zelfs een hockeyveld(je) kunnen wij voor u aanleggen. Wij plaatsen toestellen en speelattributen die passen bij de kinderen en hun leeftijd, van schommels en glijbanen tot een eigen trampoline of tuinhuisje. Zó veel zelfs, dat we kunnen spreken van een speeltoesteltuin! Naast een tuin met speeltoestellen kunt u ervoor kiezen om kunstgras te laten plaatsen, zodat het oppervlak egaal is, weinig onderhoud is vereist. Ook hoeft u zo geen grasvlekken uit kleren te wassen na een speelsessie. Zoals u merkt verzorgen wij als fullservice-hoveniersbedrijf het gehele proces, van A tot Z.

Een vrijblijvende kennismaking

Voor wij aan de slag gaan komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te inventariseren. Wij brengen de tuin in kaart en luisteren naar uw wensen. Dit is de basis voor het ontwerp. Vervolgens starten wij met de kindertuin aanleggen. Hierbij werken wij onafgebroken, in één periode. Zo kunnen wij goed inschatten hoe lang wij bij u over de vloer zijn en houden wij het proces zo kort mogelijk.

Neem contact met ons op en wij komen snel bij u terug, zodat wij spoedig aan de slag kunnen met uw kindertuin in Het Gooi en omgeving.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?